Welkom bij popkoor O Jee

Uiteraard kan Popkoor O Jee ook geboekt worden!

O Jee staat bekend om haar aanstekelijke, enthousiaste en verrassende acts. Het koor biedt meer dan mooie zang alleen. Popkoor O Jee is daarom zeer geschikt om een evenement, feest, festival, braderie, speciale feestdag of (bewoners)bijeenkomst op te luisteren. O Jee is te boeken voor verschillende soorten optredens, bijvoorbeeld een volledig verzorgd popconcert of diverse korte optredens tijdens een evenement.


In december treedt O Jee veel op met haar speciale kerstrepertoire. Afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden op de locatie treedt O Jee op begeleid door een pianist of een muziekinstallatie. De kosten van een optreden zijn afhankelijk van de lengte van het optreden, het al dan niet inzetten van onze pianist of het gebruik van onze muziekinstallatie. Graag bespreken we de mogelijkheden.


Meer informatie kunt u aanvragen via [email protected]

 Contactpersonen: Helma Hekkema, Roos Jansen, Anneke Vermeulen

Een volledig verzorgd en swingend popconcert

Vol bekende hits van ballads tot swingende pop-en rocknummers, hier en daar voorzien van een stukje entertainment. De lengte van het concert wordt in overleg bepaald.

Een gecombineerd pop/kerstconcert

Voor de pauze zingen we bekende (vooral Engelstalige) popnummers; na de pauze trakteren we het publiek op onvervalste gezellige kerstliedjes. Uiteraard zijn Santa Claus en Rudolph dan ook van de partij om de kerstsfeer te verhogen.

Een muzikale (kerst)lunch of -diner

Tussen de gangen van de (kerst)lunch of -diner door worden uw gasten door (een selectie van ) O Jee vermaakt met gezellige (kerst)liedjes. Indien gewenst kan in de kerstperiode Nederlandstalige samenzang onderdeel zijn van het programma. Rond Valentijnsdag, Moederdag of andere bijzondere feestdagen kunnen wij een speciaal liefdesthema verzorgen.