Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Welkom bij popkoor O Jee

Een muzikale road trip vol sterren

langs de bekende Route 66

Onder leiding van Mathieu Smit, en begeleid door een swingende live band, reizen de koorleden van Chicago naar Santa Monica. Dwars door verleidelijke steden, zanderige woestijnen en spookachtige oorden. Met liedjes over schitterende sterren, naamloze paarden, nachtelijke treinen, verregende cakes en nog veel meer.

Laat je verrassen en Get your kicks on Route 66!


Meer info: [email protected]

O Jee goes BIG

Terwijl we ons programma [email protected] pappen en nathouden werken we ook alvast aan een ander project:

O Jee goes BIG.

Doorsnee poprepertoire wordt naar unieke hoogte gebracht door de swingende samenwerking tussen O Jee en the River Big Band.


Hou je van popliedjes, maar maakt die jazzy muziek tegelijkertijd toch wel iets in je los? Dan is deze mix van jazz en herkenbare popsongs ongetwijfeld iets voor jou! 

Corona-update:

Vanwege alle onzekerheden rondom COVID-19, de social distancing maatregelen en de benodigde voorbereidingstijd is ons project '[email protected]' voorlopig geparkeerd. Zodra we weer terug zijn in het 'nieuwe normaal' en de maatregelen het weer toestaan om met elkaar in de gewenste opstellingen te kunnen zingen en de theaters weer volledige zalen mogen vullen, prikken we een nieuwe datum. Het bedrag van de gekochte kaarten is omgezet in een tegoed. 

0