Welkom bij popkoor O Jee

Lidmaatschap

Om te komen zingen bij O Jee hoef je geen hoogstaande zanger(es) te zijn, maar je dient wel toonvast te zijn. In de praktijk is gebleken dat ervaring in (koor)zang een pré is. Popkoor O Jee kent 6 stemgroepen: lage en hoge alten, bassen, tenoren, mezzosopranen en hoge sopranen.

Stemgroepen

O Jee verwelkomt graag lage en hoge alten, bassen en tenoren. Helaas zit er op dit moment een stop op de stemgroepen mezzosopranen en hoge sopranen.


Stemtest

Door middel van een individuele stemtest bepaalt onze dirigent of jouw zangkwaliteiten voldoende zijn en welke stemgroep het beste bij jou past. Don't worry, je hoeft geen auditie te doen voor het hele koor. Alleen de dirigent en een bestuurslid zijn bij jouw stemtest aanwezig. 


Proefperiode

Na de stemtest gaat een proefperiode in van twee maanden. Het bestuur bepaalt na de proefperiode, in samenspraak met de dirigent en choreocie, of het aspirant-lid past bij O Jee. Naast de zangkwaliteiten speelt ook de uitstraling een belangrijke rol in de beslissing. Indien gewenst volgt na de proefperiode een tweede stemtest, waaruit moet blijken of het lidmaatschap wel of niet definitief wordt. 


Leeftijdsgrens

Bij O Jee geldt er geen leeftijdsgrens voor nieuwe leden, iedereen is bij ons koor (ovv positieve stemtest en uitstraling).


Gratis sfeer proeven

Ben je nog steeds enthousiast en lijkt het je leuk om bij popkoor O Jee te komen zingen? Je mag drie repetities gratis proefdraaien om te kijken of er een klik is met het koor. Daarna beslis je of je verder gaat of niet. Stuur aub wel eerst even een mailtje naar onze voorzitster zodat we van jouw komst op de hoogte zijn.  


Contributie

De contributie bedraagt € 18,50 per maand gedurende het gehele jaar. Tijdens de zomer- en kerstvakantie zijn er geen repetities.