Welkom bij popkoor O Jee

Sponsor O Jee via Sponsorkliks!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan O Jee, zonder dat het jou een cent extra kost!  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en O Jee ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar O Jee. En nogmaals, het kost je niets extra!


Bezoek de SponsorKlikspagina van O Jee

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5508


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van O Jee. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert O Jee hier direct van!


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch O Jee weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. We kunnen dus niet in jouw winkelmandje gluren. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor O Jee is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert O Jee niets op.


Bezoek de SponsorKlikspagina van O Jee

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5508